Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-755-27654818
Е-маил: салес30@дем.цом.цн
АДД: 5Ф Блок 1, Индустријски парк Деионгјиа, Гуангкиао Роад
Dom > Novosti > Sadržaj
Љепљива трака угинула улогу
Sep 18, 2017

лепљива трака Залијепите улогу

Које врсте најчешће коришћене траке

Неке траке које се обично користе у пакирању електронских компоненти, постоје многе друге врсте трака са сопственим апликацијама, следећи произвођачи траке да нас упознају са заједничким познавањем траке:

УС трака са одличном вискозношћу, добром отпорношћу на температуру, добрим карактеристикама затезне чврстоће, која се користи у капацитету, термистору и другим производима у процесу производње плетенице. Хладна пресована трака са малим иницијалном адхезијом, лепљива трака на лепљивој адхезији је изврсна, добар папир, без пресовања, ефекат маскирања је добар, за метализацију кондензатора прскају златни поклопац. Врела лепкаста трака почетног вискозитета је мала, добра фиксација, дуготрајна, добра временска отпорност, добра отпорност на дисипацију, користи се у електронским компонентама. Типови велепродаја траке велепродајне траке су многи, а површински лепак такође има разноликост, тако да су различити брендови перформанси траке и снаге на различитим.

Пошто је трака улога лепка, је липљива трака на површини влаге на траци након лепка у лепак брзо осушена и учинити да трака постане део лепка, тако да ће површина лепка бити микропорозна За избор траке је врло важно, ако је микропорозна или више апсорбујућа или више, она мора користити лепак брзо закривљене траке, и обрнуто са споријим кохезивним тракама, или са више лепљивих трака. Адхезивна трака на крају траке , обично да буде сув и након тога завршен у ролну, ако је лепка трака превише мокра, трака ће бити врло тесна заједно, у употреби је тешко отварати, а неке једноставно не могу да користе.

Ако је за тврде предмете на површини трагова наљепница, на површини предмета можемо користити лак за лакове без мрља, а затим нежно обришити меком крпом. У изградњи хидроизолационе мембране, трака се такође примјењује, а произвођачи траке су нам у пријави тражили много мјеста којима је потребна пажња.

Прије изградње, пажљиво прочитајте показиваче перформанси траке, што га чини погодним за изградњу температуре околине и влажности ваздуха. Према различитим хидроизолационим мембранама, различите методе, за употребу различитих типова, различите спецификације величине траке. Водоотпорна мембрана и нивелирни слој чврсто везани, не дозвољавају феномен бушења, након што треба заштитити водонепропусни слој. При коришћењу траке такође треба обратити пажњу на делове чврстог и глатког слоја који се везују за зидове или бетонске површине.

За траку у водонепропусној мембрани примјене знања, потребно је јасно разумјети, једини начин да се осигура квалитет градње.