Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-755-27654818
Е-маил: салес30@дем.цом.цн
АДД: 5Ф Блок 1, Индустријски парк Деионгјиа, Гуангкиао Роад
Dom > Novosti > Sadržaj
Адхезивна трака у употреби
Oct 19, 2017

љепљива трака У употреби

На траци на велико, постоје многе врсте производа, бирали смо пре него што прво схватите које су њихове карактеристике:

ПВЦ тканина за заштитну фолију, отпорност на хладноћу, анти-агинг перформансе, једнострана паста, без остатка лепка, перформансе заштите, отпорност на хабање против растварача. Електрична љепљива трака је израђена од меког ПВЦ фолија једностраног гуменог притиска осјетљивог лепка направљеног, са добрим изолацијским својствима, високим напоном, високом температуром, високом стагнацијом, обично кориштеним за електричне компоненте и жице. Заштита од изолације. Алуминијумска фолија има добре анти-ултравиолетне, анти-неке хемикалије, влагу, перформансе ватре, углавном се користе у расхладној индустрији.

Осим тога, ПЕТ двострана трака на подлози са добром адхезијом и високом површинском пластиком, метални лим има високу јачу везивања, али такође има температуру, отпорност на воду, одличну отпорност на хемикалије и тако даље. Транспарентна заптивна трака је такође уобичајен тип траке на велико, то је двосмерни продужени полипропиленски филм за производњу супстрата, а затим има какве карактеристике производа?

Прозирна дебљина заптивног трака, добра трошковна изведба, транспарентан изглед, двострански лепљиви, нетоксични, без укуса, сигуран и једноставан за кориштење, висока ефикасност, висока отпорност на буфер, добра брзина увлачења,, добра отпорност на сузу. Али иу пластичној штампи на ЛОГО ЛОГО предузећа и пословном имену, играју фалсификат и побољшавају улогу корпоративне репутације. То омогућава да прозирни заптивач може да се користи за велике теретне транспорте на велике удаљености, чиме се обезбеђује сигурност робе.

У употреби прозирне траке се углавном користи за заптивање, заптивање и паковање амбалаже, погодно за огромну већину фабрика и породица свакодневно коришћење. Код велепродајне врсте траке, употреба траке за заптивање је релативно велика, која је уско повезана са њеним предностима, долазимо да схватимо које су његове предности:

Приликом употребе, трака за паковање је и даље веома јака, чак и са малим притиском, али такође може бити чврсто у радном комаду, а не само да је ова трака лако смањити са траке. Неће бити истезања и вучења феномен. Употреба траке за заптивање је такође врло јака, може лако довршити промене облика кривине. Висококвалитетна заптивна трака није феномен лобање, а материјал траке такође има улогу спречавања пенетрације растварача. Поред тога, рука за заптивање траке се дотакла врло глатка, приморана да не стимулише руку када се притисне.

Али треба обратити пажњу на то да околина на високој температури није погодна за складиштење трака, ако је температура превисока, то ће довести до тога да лепљива трака постане веома мекана и утиче на употребу.

Паковање за заптивање трака је необележена амбалажа од папира или пластичне фолије, погодна за опште паковање производа, заптивање лепка, паковање поклона и тако даље. Кутија за паковање заптивних трака за употребу са валовитим кутијама, а кутије треба да имају довољно чврстоће и чврстоћу како би се обезбедило да се трака складишти и транспортује без оштећења. У току транспорта, амбалажа са пластичном амбалажом мора се заснивати на природи робе разумно паковање потребних предмета, уколико је то посебна ставка, али и означена и означена.