Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-755-27654818
Е-маил: салес30@дем.цом.цн
АДД: 5Ф Блок 1, Индустријски парк Деионгјиа, Гуангкиао Роад
Dom > Novosti > Sadržaj
Адхезивни трак помоћни материјал
Sep 27, 2017

адхезивна трака Помоћни материјал

Транспарентни састав траке састоји се од основног материјала и других помоћних материјала. Помоћни материјали укључују средства за очвршћавање, средства за учвршћивање, разблаживаче, пунила, средства за спајање и слично. Неки лепак не садржи нужно толико много састојака, који се углавном одређују својствима и употребом лепка.

(1) основни материјал: основни материјал је најосновнија компонента пластике, али и једна од прозирних трака.

(2) средство за негу: средство за негу је учвршћивање основног материјала чврстог материјала, главна компонента лепка.

(3) Средство за агресивност: агенс за тоугхен може повећати жилавост слоја адхезива, побољшати отпорност на ударце адхезивног слоја, анти-уклањање, способност савијања да смањи топлоту и смањивање реакције када се стврдне, али и један од прозирних трака.

(4) тањи (такође познат као растварач): разређивач може смањити вискозност лепка, што олакшава рад и побољшава пластичност пластичности и покретљивости.

(5) пунило: лепак за додавање пунила, може побољшати механичке особине пластике, али и једну од компоненти прозирне траке. Трака у животу апликације је врло широка, најчешћа од курира на различитим врстама заптивних трака, нарочито одштампана са именом компаније и траке марке марке, поглед на који су знали ко је добио свој властити курир. Дакле, колико комада трака је специфично?

1, према подели подлоге: може се подијелити на траку БОПП, трака за траке, крафт папирну траку, америчку профилну траку, траку са влакнима, ПВЦ траком, ПЕ пјенастом траком.

2, према обиму примене: може се подијелити на траку за упозорење, тепих траку, електричну траку, заштитну фолију, траку, траку, заптивну траку, као што је трака.

3, према стопи пенетрације на тржишту могу се поделити на обичне траке, специјалну траку.

4, према примени температуре за подјелу околине: може се подијелити на нискотемпературну траку, траку за собну температуру, траку високе температуре.

1. профил траке

1928 у Сједињеним Државама, Миннесота, Сао Пауло, Рицхард Древ измислио је прозирну траку. Трака према својој ефикасности може се подијелити на: траку са високом температуром, двострана трака, изолацијску траку, специјалну траку, траку осетљиву траку, траку за резање, различите ефекте за различите потребе индустрије. Трака је превучена слојем лепка како би се трака за траке ставила на предмете, најранији адхезив од животиња и биљака, у деветнаестом веку, гума је главна компонента лепкова; и модерно се широко примењује у различитим полимерима.


Par: ne