Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-755-27654818
Е-маил: салес30@дем.цом.цн
АДД: 5Ф Блок 1, Индустријски парк Деионгјиа, Гуангкиао Роад

Industrijska Visoke performanse singl stom Samolepljive od uretanske pene traka

Ja ndustrial Visoke performanse jedne strane Samolepljive siguran t hane pene traku proizvoda D escription: Rogers je svetskih lidera tehnologija u inovativna rešenja za napajanje elektronike, napredni pjene za cushioning i zaštitne zalivanje, i visoke frekvencije štampanim materijalom kolo. Kada...

 • Funkcije i specifikacije

  JaVisoke performanse ndustrial jedne strane Samolepljive sigurantHane pene traka


  ProizvodaDescription:

  Rogers je svetskih lidera tehnologija u inovativna rešenja za napajanje elektronike, napredni pjene za cushioning zaštitne zatvaram i visoke frekvencije kolo štampani materijal. Kada pouzdanost, efikasnost i performanse od presudnog značaja, inženjeri partneru sa Rogers da razviju i dostavi materijala tehnologija im je potrebna.

  Preko 180 godina, razvili smo novi rešenja osposobi našim kupcima pomake i pomozi im da stvori čistiji, sigurniji i više povezanih svet. Sa sedištem u Rogers, Connecticut, USA, služe naših kupaca i partnera širom sveta, a proizvodi proizvode u U.S., Kine, Japana, Koreje, Nemačku, Mađarsku i Belgije.

  DEM je zastupnik Rogers, osiguravanje pouzdanosti gde cushioning, zaptivanje, utiče na zaštitu ili upravljanje energijom od presudnog značaja za performanse proizvoda.

  Pružanje rešenja za:


  ·Communications

  ·Automotive

  ·Electronics

  ·other industrijske opreme i uređaja

  PORON proizvodi ugraditi visoko pouzdani određene prednosti:


  · Odličan kompresije postavite otpor koji omogućava izdržljivi, dugoročne performanse za gasketing, zaptivanje i cushioning.

  · Low-ne brini o tome, i non-zamagli, koji sadrži bez plasticizers ili zaostale hemikalije zarazi uređaj. Materijal će biti postaju krti i mrvi i je nerđajući metal.

  · Inherentno otporna na vatru bez upotrebe aditiva. Mnogi materijali koji odgovaraju zahtevima je zapaljivost UL HBF i MVSS 302.

  · Napravljen od uretanske formulacije za više dizajna nude širok modul opsegu - 2-90 psi @ 25% skretanje – svestranost zahteve.

  · Dobra hemijska otpornost

  · Lako da podesimo, umri-smanjenja Podsustav koji radi sa širok spektar lepkove

  · Širok spektar formule i debljine od 0.012andquot; da 0.500andquot; (0.43 mm do 12,7 mm)

  Dem tehnologije, kroz godine razvoja, sada je lider u pružanju inovativnih materijala rešenje. Uveravam vas da kupiti kasetu za pene visokokvalitetne industrijske Visoke performanse jedan jednostrani Samolepljive od uretanske našim profesionalni proizvođači i dobavljači u Kini. Imamo fabriku produktivan na usluzi.

Hot Tags: Industrijska Visoke performanse jedan jednostrani Samolepljive od uretanske pene traka, Kina, fabrika, dobavljači i proizvođači
Srodni proizvodi
Istraga