Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-755-27654818
Е-маил: салес30@дем.цом.цн
АДД: 5Ф Блок 1, Индустријски парк Деионгјиа, Гуангкиао Роад

Industrijska Visoke performanse singl stom silikon Samolepljive trake

Jedna industrijska Visoke performanse stom silikon Samolepljive trake proizvoda D escription: Rogers je svetskih lidera tehnologija u inovativna rešenja za napajanje elektronike, napredni pjene za cushioning i zaštitne zalivanje, i visoke frekvencije štampanim materijalom kolo. Kada pouzdanost,...

 • Funkcije i specifikacije

  Jedna industrijska Visoke performanse stom silikon Samolepljive trake


  ProizvodaDescription:


  Rogers je svetskih lidera tehnologija u inovativna rešenja za napajanje elektronike, napredni pjene za cushioning zaštitne zatvaram i visoke frekvencije kolo štampani materijal. Kada pouzdanost, efikasnost i performanse od presudnog značaja, inženjeri partneru sa Rogers da razviju i dostavi materijala tehnologija im je potrebna.

  Preko 180 godina, razvili smo novi rešenja osposobi našim kupcima pomake i pomozi im da stvori čistiji, sigurniji i više povezanih svet. Sa sedištem u Rogers, Connecticut, USA, služe naših kupaca i partnera širom sveta, a proizvodi proizvode u U.S., Kine, Japana, Koreje, Nemačku, Mađarsku i Belgije.

  Sada DEM je agent Rogers dizajn poziva na visoke performanse zaptivanje, cushioning ili zaštita – BISCO Silicones širok portfolio materijalne opcije će pružiti najbolje dizajnersko rješenje za aplikaciju. Nam materijal su otporna na temperaturu krajnosti, UV i ozon, i izuzetno otporni na mehaničke umor. BISCO silikonskih materijala ispoljavaju odličan kompresije skup i ljigavih otpor i Keti najstrože UL plamen gledanost dostupna.

  Puna linija mobilne, čvrst i specijalnost materijala, proizvedenih u ubaci u memoriju da su falsifikati u:


  ·gaskets

  ·Heat štitove

  ·Fire stanica

  ·Seals

  ·cushions

  ·Insulation za širok spektar aplikacija

  Superiorne performanse BISCO silikon pjene


  ·resistant do ekstrema temperatura

  ·resistant da UV

  ·resistant na ozon

  ·Extremely otporan na mehanička umor

  ·Excellent kompresija-set i ljigavih otpor

  ·meet najstrože UL plamen rejting

  Dem tehnologije, kroz godine razvoja, sada je lider u pružanju inovativnih materijala rešenje. Molim te budi siguran da kupi traku jedan jednostrani Samolepljive silikon industrijske Visoke performanse visokog kvaliteta sa naših profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Imamo fabriku produktivan na usluzi.

Hot Tags: jedan jednostrani Samolepljive silikon industrijske Visoke performanse traka, Kina, fabrika, dobavljači i proizvođači
Srodni proizvodi
Istraga