Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-755-27654818
Е-маил: салес30@дем.цом.цн
АДД: 5Ф Блок 1, Индустријски парк Деионгјиа, Гуангкиао Роад

Svi pravca odličan Provodni i zaptivanje sunđer

Je Ii pravca odličan Provodni i zaptivanje sunđer P roduct opis: svi pravca Provodni sponge je generisao polimer poliuretanske kompozitnih uzburkano tehnologija, veličina uniformi poru. Mekana, elastična i korozivne, elastične kusur od pene sunрer je veliki, i ima je...

 • Funkcije i specifikacije

  All pravca odličan Provodni i zaptivanje sunđer


  Product opis


  Svi pravca Provodni sunđer generiše polimer poliuretanske compositefoaming tehnologiju, veličina uniformi poru. Mekana, elastična i korozivne, Elastiku promena na spongeis pene, veliki, i ima dobar šok efekat.


  Svi pravca Provodni sunđer napravljen je od conductivemetal na sunрer i Provodni lepka mogu bebondedwith sunđer materijal u matrici antistatik tkanine na poleđini Provodni sunđer.


  Sve pravca Provodni sponge je Provodni materijal za zaštitnim je dodao sa nikla bakarni provodnik čestica, ste stepen kompresije je odlična predstava, često se koriste za eliminisanje statički elektronskih komponenti u procesu operacija, je idealna zaštitnim materijal od ultra-tanke potrošačke elektronske proizvode.

  Features i prednosti


  ●Excellent vertikalna provodljivost i niska impedanca


  ●Highbonding snagu, dobra elastičnost, nisko zaostala deformacija


  ●Overall meka i dobra lepljivost


  ●Die sečenje u raznim oblicima koristiti prema zahtevima dizajn

  Application


  ●handheld mobilni elektronski uređaji


  ●Notebook kompjuter


  ●Wireless komunikaciona oprema


  ●Chip modul

  Dem tehnologije, kroz godine razvoja, sada je lider u pružanju inovativnih materijala rešenje. Molim te budi siguran da kupi visokog kvaliteta svih pravca odličan Provodni i zaptivanje sundjer sa naših profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini. Imamo fabriku produktivan na usluzi.

Hot Tags: Svi pravca odličan Provodni i zaptivanje sundjer, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači
Srodni proizvodi
Istraga