Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-755-27654818
Е-маил: салес30@дем.цом.цн
АДД: 5Ф Блок 1, Индустријски парк Деионгјиа, Гуангкиао Роад

ПЕТ на бази материјала једнострано лепљива трака

Материјал за ПЕТ једнострано лепљиву траку. Производ Д: ПЕТ једнострана трака, позната и као ПЕТ трака или ПЕТ високотемпературна лепљива трака, направљена је од лепка за акрилатну киселину са ПЕТ премазом, а боја траке је углавном провидна и црна. Има добру хемијску стабилност, термални ...

 • Funkcije i specifikacije

  Материјал за самолепљиве траке на бази ПЕТ материјала


  Продуцт Д есцриптион:


  ПЕТ једнострана трака, такође позната и као ПЕТ трака или ПЕТ лепка за лепкове, направљена је од лепка за акрилатну киселину са ПЕТ премазом, а боја траке је углавном провидна и црна.


  Има добру хемијску стабилност, термичку стабилност, димензиону стабилност, иницијалну адхезију и кохезију, једноставно за резање, добру вискозност са пластиком, гумом и металом. Може се користити у ширем температурном опсегу и лошем окружењу, дуготрајној температури од 100-120 ° Ц и краткотрајној температури до 140-200 ° Ц.


  ПЕТ трака такође може да се лепи на дупле стране, а ДЕМ има одличне односе са прекоморским брендовима као 3М, Нитто, ТЕСА и локални брендови као што су Цровн, Маген, Луккинг итд., Могу снабдевати сировине или производе за резање.

   

  Главна А пплицатионс:


  ● Рачунар

  ● Мобилни телефон

  ● Комуникација

  ● Опрема за аудицију

  ● Аутомобил

   

  Ф и предности :


  ● Добра отпорност на температуру

  ● Јака отпорност на савијање

  ● Одлична почетна адхезија и кохезија

  ● Широко температурни опсег употребе

  Дем Тецхнологи, кроз развој година, сада је лидер у пружању иновативног материјалног рјешења. Молимо вас да будете сигурни да купите висококвалитетну ПЕТ материјал на бази једностраних лепкова са нашим професионалним произвођачима и добављачима у Кини. Имамо производну фабрику на услузи.

Srodni proizvodi
Istraga